25.4.2014

PEACE & SNOREHeippa siellä, terveiset peiton alta! Olo on samaan aikaan uupunut, raskas, kipeä ja kaikinpuolin kelju, mutta kuitenkin niin iloinen, helpottunut ja riemastunut. Tänään palautin tämän kevään opintojen viimeiset portfoliot ja esittelin lopputuotokset.  Illan suussa kotiin tullessa tuntui, että kaadun jaloiltani. Villasukat jalkaan, maailman mukavin ruttupaita ja villasukat päälle ja peiton alle teekupin kanssa toipumaan.


Unen päätä tarvitsee tuskin hetken päästä etsiä. Pidemmittä puheitta PEACE & SNORE! Kaikkeahan ei aina tarvitse ansaita, mutta nyt ihan pikkuisen jopa luulen nämä unet ansainneeni.

PS. Tämä olkoon arkihaasteen toinen osa. Haastan mukaan Cirkus-blogin Joannan. Tuskin tarvitsee kertoa, mistä on kysymys? Tämä haaste tuntuu olevan jo ihan kaikkialla.
PPS. Pahoittelut kuvien huonosta laadusta. Taitaa olla blogihistorian ensimmäinen kerta, kun kelpuutan tänne kännykällä otettuja kuvia. Jos ihan rehellinen olen, niin eipä olisi tänään voinut kuvan laadut vähempää kiinnostaa.

5 kommenttia:

 1. Ihanaa, nyt sitten relaat viikonlopun! Ja hassua, mä just mietin, että pitää tulla kurkkaan sun kuulumisia, kun uusin postaus päivittyi lukulistalle :). Rentouttavaa viikonloppua ja aurinkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Juuli! Joudunkin nyt nauttimaan tuosta auringosta ikkunasta katsellen, kun kurkkuun tuntu pesiytyneen pahemman luokan kaktus. Pelkään pahoin, että angiina, kun burana 600 ei auta. Eli siis pakkolepoa, kun ei muutakaan jaksa. Aurinkoa teidänkin hoodeille!!

   Poista
 2. Hienoa, olet todellakin rentoilun ansainnut!!
  Mukavaa viikkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oonkin :). Teille myös!! Maltattekohan olla remppailematta?!

   Poista
 3. Pikaisia paranemisia, täällä yksi kanssaparantelija. Toivotaan että on nopeasti ohi! Onnittelut aikaansaannoksesta! :)

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!