12.4.2014

LAUANTAINA LEPPOISASTI


Moikka! Lauantai on täällä sujunut varsin laiskasti ja leppoisasti. Lapset mummolassa ja me miehen kanssa vähän väsyksissä eilisen Happoradion keikan jäljiltä. Hyörin aamupäivästä kaupungilla asioilla, tyttöjen synttärijuttujen merkeissä. Ensi viikolla onkin melkoinen juhlarumba edessä. Harmaan päivän piristykseksi pistäydyin luottokukkakaupassani Astrantiassa  synttärikukkia katsomassa ja samalla sain mukaani kimpun ihastuttavia hollantilaisia tulppaaneja*. Niitä zoomaillessa kuluikin sitten tovi. Ilostuttavat kovasti näin hirvittävän harmaata päivää.
Aika mukavaa on kyllä vaihteeksi olla hetki näinkin. Ei tarvitse tuntea sitä äitisyndroomaan liittyvää alituista huonoa omatuntoa siitä, että on välillä ihan ajatuksissaan, käyttää vähän liikaa aikaa kukkien asetteluun ja noiden tarrapalojen leikkaamiseen tai ottaa tirsat ennen päiväkahveja.
 
Mutta nyt tuulihousut jalkaan ja pihahommiin. Raivaussaha laulaa tuolla ulkona, raja-aita kaatuu ja sitä myöten risujen raivausta tiedossa. Sitten jos lenkki, sauna ja leffa. Eiköhän ne riitä leppoisaan lauantaihin.
 
Leppoisaa lauantaita  myös teille!!
Ja ID:n juhliin hauskaa iltaa kaikille ihanille (voi kunpa oisin voinut olla mukana..!)!
 
 
///  *Blogiyhteistyössä Kukkakauppa Astrantia
 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Tykkään itsekin tuollaisesta purnukkamaisesta muodosta.

   Poista
 2. Oletpas tuunannut kivat maljakot! :) Minä olen hyödyntänyt samalla tekniikalla myös yhden ison lasipurkin. Värinä pinkki.

  VastaaPoista
 3. Tosi ihastuttavat kuvat ja upeat maljakot!

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!