31.3.2014

VÄRIKÄSTÄ SAKKIA


Tämä postaus syntyi oikeastaan maanantaiangstista. Joskus näitä iskee ja napsahti ihan kunnolla päälle juuri tänään. Sellainen yleinen elämänahdistus ilman mitään asiallista syytä. Tuumasin miehelle ruokapöydässä, että eilen olisin voinut kirjoittaa, kuinka elämästä täytyy nauttia sen jokaikiseltä kantilta ja kaikissa asioissa voi nähdä niiden valoisat puolet, jos vain haluaa. Tänään en ilmeisesti halunnut. Lasten kanssa hassuttelu auttoi asiassa jo paljon, hyvä ruoka sitten vähän eteenpäin ja viimein tartuin kameraan. Koitin löytää jotain kivaa tästä kodista, johon juuri tänään olisin voinut heittää pötkön dynamiittia poikineen (tätä selittää osittain hajonnut astianpesukone ja sen tilalle muuttanut täysin erivärinen, mutta se onkin jo sitten ihan oma juttunsa).  Kamera etsiytyi eteiseen. Se on yksi paikoista, joista olen aina tässä kodissa pitänyt. Valoisa, tilava ja pinnoiltaan väritön.


Pikku jutuilla sinne on lisätty kodikkuutta ja huonemaisuutta. 
Ja sitä väriä saadaan kiitettävästi meidän päivittäisistä vaatteista, kengistä ja asusteista.
Värittömässä kodissa asuu onneksi melko värikästä sakkia.Tänään eteiseen pääsi myös uusi aarre, Lindan (ja ehkä vähän meidän muidenkin)
 lainelaudan mukana tilattu suppimela. 
En raaskinut viedä sitä varastoon, joten se pääsi kodin aitiopaikalle odottelemaan vesien lämpenemistä.  
Ja siinä kameran kanssa heiluessa tuli taas todettua valokuvaamisen voima. Ajatukset dynamiitista ja muista räjähteistä unohtuivat ja olotila palautui melko normaaliksi. Iltasatujen jälkeen taidan karistaa viimeisetkin harmit mielestä, laittaa pinkit piuhat korville ja käydä salilla tekemässä yläkroppatreenin. Jalat saavat vielä huilata eilisen lenkin jäljiltä.
Mukavaa mieltä uuteen viikkoon!!


PS. Mukavaa mieltä tuo myös uusi freesattu ja astetta hillitympi banneri, mitäs tykkäätte?

12 kommenttia:

 1. Oi miten söpöläiset kumpparit :) Ihana tuo kynnysmatto, mistä olet sen hankkinut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Minttu!! Ratkesin noihin kumppareihin lomahuumassa, itselleni en enää raaskinut :). Maton olen hankkinut vuosia sitten joensuulaisesta H&B Home -sisustusliikkeestä. Matto on merkkiä Dixie ja niitä saa edelleen useamman värisenä. Nyt alkaa olla tuo meidän matto parhaat päivänsä nähnyt, pinta alkaa pikku hiljaa rikkoutumaan. Mutta viitisen vuotta todella kovalla käytöllä olleeksi matoksi pidän sitä hirmuisen hyvälaatuisena ja uuden hankin varmaan samanlaisen vaikka muutaman kympin maksaakin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Tekivät tehtävänsä ja terapiansa myös mulle :)

   Poista
 3. Ihania kuvia ja banneri näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
 4. Uusi lukija ilmoittautuu, joten vanhasta bannerista ei tietoa, mutta ainakin uusi on hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Sanna! Vanha banneri oli hyvin samanlainen. MAJA täysin musta ja sana pastelli eri fontilla ja värikkäämpänä. ELi todella radikaali muutos oli kyseessä :)

   Poista
 5. Banneri on style! Eteinen on näköjään keikahtanut 180 astetta kakkoskuvassa ;) Kivas kassi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti muru! Peilit on niin ovelia ;), vaikka saishan noita kuvankäsittelylläkin käännettyä. Kassi taas on Espanjan tuliaisia.

   Poista
 6. Upee banneri (vaikkei radikaali muutos ollutkaan) :)!! Ja voi että miten onnekas oletkaan suuren eteisen kanssa. Itse harmittelen päivittäin kuinka pieni eteinen meille onkaan osunut. Mutta niillä mennään, mitä annettu on ;). Oikein kivaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta! Multa ei onnistuisi, mutta onneksi mulla on näppärä serkku, keneltä tuo homma sujuu vaikka unissaan. Vaikka teillä ei Jutta suurta eteistä olisikaan, niin aivan mahtavan suuret ja avarat puitteet muuten. Tykkään!!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!