23.3.2014

HIEKKAKAKKUJA JA SURFFILAUTOJA


Heippa!! Sunnuntaiaamun sulostukseksi blogger suostui viimein lataamaan ekan satsin meidän reissukuvia linjoille. Eilen meni ihan turhaksi taisteluksi. Ja vaikka tuolla ulkona aurinko niin keväisen kauniisti ainakin toistaiseksi vielä paistaa, niin näistä kuvista saatte toivottavasti pienen virtuaalisen lisäannoksen auringonvaloa ja -lämpöä. Terveiset siis Bahia Felizistä Gran Canarialta.

Hiekkaleikkejä, uimista, kivillä hyppelyä, rannalla tallustelua, simpukoiden ja rapujen metsästystä,
surffia ja suppia. Sellaisia juttuja, joita meidän perhe olisi helposti tehnyt vielä kolmannenkin viikon. Itse voisin istuskella kivillä ja kuunnella tuuli tukassa meren ääntä loputtomiin. Täydellinen tapa tyhjentää mieli kaikesta ylimääräisestä ja elää hetkessä.




Toisessa reissukuvasatsissa mennään sitten mereltä maalle. Mutta nyt takamus ylös tuolista ja touhuksi. Pää on jotenkin jumissa vielä viikonlopun opinnoista ja palautettavien portfolioiden myötä syntyneestä univelasta, jota onneksi sain viime yönä kuitatuksi pitkillä unilla. Flunssakin näyttää pikku hiljaa väistyneen ja kroppa vilauttelee varovasti vihreää tämänpäiväiselle juoksulenkille. Jos noista Atlantin aalloista tarttui mukaan mieletön määrä mielenterveyttä, niin juoksulla pidän sitä mieluiten yllä täällä kotosalla.

Leppoisaa sunnuntaita sinne ja tervetuloa uusille lukijoille!! Teitä on mukavasti tullut lisää niin Bloggerin, Facebookin kuin Bloglovininkin puolelle.



12 kommenttia:

  1. Ihania lomakuvia! Odotan kuin kuuta nousevaa meidän loppukesän reissua Kreetalle.. :) Millä ohjelmalla olet muuten noita kuvia muokannut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Marjo! Voi kesäinen Kreikka kiehtoisi myös minua. Me ollaan aina oltu vain Espanjassa perheen kanssa, joten joskun vois tietty kokeilla jotain muutakin. KÄsittelen kuvat Photoscape-ohjelmalla. Sen saat ladattua ilmaiseksi netistä. Eikä vaadi nettiyhteyttä toimiakseen. Tosi näppärä ohjelma ja suomen kielellä.

      Poista
  2. Voi apua miten ihania kuvia! Nuo sinisen sävyt... ja välkehtivä meri <3 Pitäisköhän sittenkin haudata haaveet ensi talven Thaimaan reissusta (ja siihen säästämisestä) ja alkaa suunnitella tulevaksi kesäksi perinteistä Kreikan saarihyppelyreissua :) Nimittäin enhän mä malta vuotta odotella.

    Aurinkoista sunnuntaipäivää, toivottavasti pääset lenkille! Minäkin olen juossut selkävaivojeni uhalla, ja ihme kyllä juokseminen ei ole ainakaan kipeyttänyt paikkoja entisestään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mites oon unohtanut vastata näihin kaikkiin.. no parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kreikka ois ihan kesällä. Joskus mekin vielä sinne mennään. Ja Italia!! Oi voi, kun ois rajattomasti aikaa ja rahaa.. Thaimaa on meilläkin ollut mielessä, mutta ainakin vielä poissuljettua lennon pituuden vuoksi. Oli tuossa kuudessa ja puolessakin tunnissa istumista tyttöjen kanssa. Amandalla kun ei ollut vielä edes omaa paikkaa. Siitä oli hetkittäin glamourit kaukana :)

      Täällä ollaan pikku hiljaa taas juoksuvauhdissa, alkuviikon lenkit oli ihan tappoa ja tuntui, ettei jalat toimi ollenkaan, niin kuin haluaisi. Meno oli ihan kuin hidastetusta elokuvasta. Mutta tänään löytyi taas rytmiä ja vauhtia, joten ehkä uskallan viikonloppuna jo pitkää lenkkiä.

      Poista
  3. Oih aivan ihania lomakuvia :) Matkakuume tässä nousee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna! Se matkakuume tosiaan on vaarana. Mutta on sohvamatkailussakin puolensa, rahat säästyy ainakin :).

      Poista
  4. Hei Hanna ja perhe! Ihania kuvia ja pienten leikkejä ...... Kaunista on täälläkin, lenkkejä sinulle muttei ei liian aikaisin. Terveiset toiselta laidalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti T! Tosiaan, kaunista on täälläkin, ihana kevät!

      Poista
  5. Ihana tuo aurinko ja kirkkaus näissä kuvissa. Kiitos piristyksestä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipäs kestä, mahtava kuulla, että osui piristykset kohdilleen :)!

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!