21.1.2014

DRAAMAN KAARTA JA LASTENHUONEPOIMINTOJA


Aikamoista draamankaarta mahtui tähänKIN päivään pikkutyrannien seurassa. Jo pelkkä aamujoutuminen on oma tragikomediansa. Siihen päälle hoidonjälkeistä automarketselviytymistä, palelemista ja nälkiintymistä luistinradalla, puolitoistavuotiaan lällätystä luistelukopin kiroileville isoille pojille sekä muuta eipäsjuupashommaa ruokailun, iltapesujen, iltasatujen ja nukkumaanmenon parissa. Isompi neiti on viljellyt viime aikoina kädet puuskassa mottoaan Minä päätän kuule ihan ite omasta elämästäni! ja pienempi siinä komppaa ja imitoi sen, minkä parhaiten osaa. Rajojen ja rakkauden kanssa täällä ollaan siis viime päivät tasapainoiltu, hymyilty ja pyöritelty päätä vuorotellen noiden rääpäleiden urotöille, mutta ennen kaikkea puuhattu pakkassäässä niin paljon kaikkea mukavaa. Mielenkiinnolla jään odottamaan tämän ja ensi viikon eloa, kun perheen ainokainen miesääni on enempi tai vähempi äänessä etänä.

Pientä eloa on tapahtunut myös rääpäleiden huoneissa. Leikkihuoneen seinälle siirsimme yläkerran aulassa pölyttyneen String Pocketin. Esikoinen pääsi jaolle meidän Marimekon trikoolakanoista, kun vaihdoimme hänen peittonsa isompaan untuvaiseen. Sorruin myös kaivamaan Hanna Hañhen Tikka Tirehtööri -tyynynpäällisen lahjajemmasta omaan käyttöön. Pehmot päätyivät entiseen halkokoriin, kisutaulu odottaa lattialla vielä uutta ruuviaan pilkkuseinällä. Kirjainpuu oli hieno ajatus, puutarra ei vain pysynyt seinässä kirjaimilla eikä ilman, kuudennen uudelleenkiinnityskerran jälkeen luovutin ja myttäsin puun roskikseen. Ja eloahan huoneissa tapahtuu ilman minuakin. Pikkutirppa pitää siitä kyllä huolen, että tavarat eivät kauan ehdi pölyttyä paikallaan.Tälläistä tänään. Kuullaan taas!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Meidän kodin värit on mennyt noihin kahteen huoneeseen :) (ja kylppärin&vessan lattiaan..)

   Poista
 2. Aivan ihanan näköistä! Mie haluan myös tytölle tuollaisen kissataulun! mistä noita ihanuuksia löytyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Jaana! Juliste on Audrey Jeannen ja olen tilannut sen yli vuosi sitten ruotsalaisesta Mokkasin-nettikaupasta. Täältä: http://www.mokkasin.com/sv/. Ihania juttuja on tuo kauppa pullollaan ja näytti olevan kisulainenkin vielä valikoimissa.

   Poista
 3. Kiitos kaikille! Pastellihoitoa kuvien muodossa :)

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!