29.12.2013

VÄLIPÄIVIÄ JA ARVONTAMUISTUTUS


Heissan! Täällä ollaan päästy loman makuun, kamera ja Hanna ovat huilanneet. Viime päiviin on mahtunut ihania ystäviä, laatuaikaa perheen kesken, lenkkeilyä sekä lepoa. Kolmisen päivää on varaa olla vielä tukka takussa ja sitten loppuviikosta odottaa jo pari työpäivääkin. Rytmit ovat heittäneet kuperkeikkaa tässä talossa, mutta jospa ne sieltä taas vähitellen löytyisivät.

Oikeastaan tulin muistuttamaan teitä neljännestä adventtiarvonnasta, jonka toteutan yhdessä Joensuun Taitokorttelin ja Taito Shopin kanssa*. Palkintona on laadukas Homecrafts-setti. Osallistumisaikaa on vielä kolmisen päivää, 1.1.2014 klo 24 saakka. Käykäähän naputtelemassa itsenne mukaan täällä tai Pastellimajan Facebook-sivuilla. Itselläni on samaiset tuotteet olleet joulun ajan käytössä ja ovatpa vain ihanat. Ei ole pellavapyyhkeen voittanutta!

Alla muutamia kuvia Joensuun Taito Shopista jouluisessa asussaan. Omia suosikkejani valikoimassa ovat muun muassa Saanan ja Ollin tyynynpäälliset, Sami Rinne Designin hauskat mukit, Hañhi Designin tarjottimet, Lapuan Kankureiden tekstiilit sekä Kiertin tiskirätit.
*Arvonta toteutettu blogiyhteistyössä Joensuun Taitokorttelin ja Joensuun Taito Shopin kanssa.

Tämän vuoden viimeisiä viedään, leppoisaa loppuvuotta siis! Koitan ehtiä bloggaamaan vielä ennen vuoden vaihtumistakin, jos saisin huomenna valoisan aikaan napsattua kuvia lastenhuoneen joulusta, ennen kuin jouluiset aiheet ovat jo aivan loppuunkäsitelty myös meillä. Jos meidän kodin jouluvärit ja koristelut ovat olleet tänä vuonna muuten kovin hillittyjä ja harkittuja, niin lastenhuoneessa jotain aivan muuta. Riemunkirjavaa menoa siis vielä luvassa vuoden viimeisiin päiviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!