17.12.2013

SOPIVASTI JOULUMIELTÄ

Heipsankeikkaa! 

Nyt mennään suoraan asiaan eli toisen adventiarvonnan voittajaan: Leikkien Lelukutsujen lahjoittaman Plan Toysin Eläinmuistipelin voittaja on Viivu! Onnea siis!! Laitahan Viivu mulle meiliä tulemaan, niin saadaan paketti matkaan.


Blogi ja erityisesti blogikommentteihin vastaaminen on ollut pari päivää vallan hunningolla ja tähänkin nopeaan postaukseen löytyy syy tuolta toisesta sohvan nurkasta. Rakas "vaimo" jokavuotuisella visiitillään. Mulla on siis jo joulu koittanut: jumppaseuraa, hyvää ruokaa ja suklaakakkua lautasella. Pyykkivuoret saavat ihan rauhassa kasaantua ja nurkat olla vähän täältä sinnepäin, laatuajasta rakkaan ystävän seurassa täytyy ottaa kaikki irti.


Joulu on jo viikon päästä ja mulla on hommat pahemmin vaiheessa kuin koskaan, eikä totta puhuen edes harmita yhtään. Oikeastaan olen salaa tyytyväinen itseeni, että osaan ottaa asioita joskus vähän rennommin. Tosin en voi kyllä kieltää, että kaikki ihanat postiluukkuun kolahtavat joulukortit eivät kävisi ihan pikkusen luonnon päälle. Itse ajauduin nimittäin lähettämään kortteja tänä vuonna tasan nolla kappaletta. Hupsista :). Muutamia hassuja kappaleita olen tosin väkerrellyt lähimpänä asuvien iloksi. Kotiakin on koristeltu melko maltillisesti ja ennemminkin talvisesti kuin jouluisesti. Ihan siltä varalta, että koristeiden raivaaminen laiskottaa yhtä paljon kuin niiden paikoilleen laittaminen :). Syreenin oksille ripustin viime joulun alla tekemiäni eläinkoristeita ja pari kaupan pöllöä. DIY-eläinkoristeista löydät jutun täältä.


Onneksi mulla on yksi innokas jouluhössöttäjä, joka paikkaa mielellään äidin laiskuutta myös tuon Tine K:n joulukalenterikynttilän raksittamisessa. Hellyyttäviä rastiloita sanon minä.

Joulumieltä on kuitenkin ja mikäs sitä kohottaisi paremmin kuin koulujen joulujuhlat ja lasten esitykset ja joululaulut. Tänään oli vuorossa ensimmäinen, lauantaina sitten toisen kautta joululoman viettoon. Mutta hei nyt on jo kiire joka talvisiin perinteisiin: Vielä yksi jakso Ally McBealia, lasi punaviiniä ja päänahan rapsutukset "vaimon" seurassa. Onkohan keksitty mitään mukavampaa?
.

8 kommenttia:

  1. Oikeesti??? Vautsivau! Ihan huippu synttäriyllätys! Mahtaisikohan ehtiä pukinkonttiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikkeesti oikkeesti :). Kiva että löydyit näin nopeasti, paketti ehtii hyvin todennäköisesti vielä teille jouluksi! Onnittelut vielä!

      Poista
  2. Täällä kanssa omatunto kolisee sitä mukaa kun kortteja tipahtelee postilaatikkoon. Oma lähetyssaldon oli kans ihan täysi nolla...

    Ilta ystävän seurassa kuulostaa ihan parhaalta <3 Ja vitsi miten ihastuttavia koristeita!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ensi vuonna sitten, mietin jopa askartelisinko ensi vuoden kortit valmiiksi vahingosta viisastuneena jo tällä joululomalla..!

      Poista
  3. Hihii!!! Ei sen niin väliä ehtiikö vai ei :D
    Iloa siitä on jokatapauksessa! Kiitos :)

    VastaaPoista
  4. Ihana tuo raitamaljakko + asetelma tarjottimella, mistä tuollaisia maljakoita saa? :)

    VastaaPoista
  5. Ohhoh, sun kommentti on jäänyt multa kokonaan huomaamatta, mutta korjataanpas tilanne nyt. Kaikki tanskalaista alkuperää, kuinkas muutenkaan. Pieni purnukka on Normann Copenhagenin Agnes vase, jonka toin tuliaisena Kööpenhaminasta elokuussa, mutta eiköhän niitä nettikaupoistakin/hyvistä sisustuskaupoista löydy. Isompi vaasi on Kählerin, niitä myös eri kokoisina. Köpiksestä ei olisi mahtunut kyytiin, mutta onneksi sattui eteen Nougatissa Helsingissä. Tuikkujutut Tine K:n. Toivottavasti tästä oli edes vähän apua!

    VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!