22.11.2013

PERJANTAIN PIKAISET

Muutama pikainen perjantaiajatus. Työpäivä takana buranan voimalla. Mulle iski tauti eilen kunnolla päälle, kun taas tyttö on jo toipumaan päin. Harmillinen tauko hyvin sujuneista treeneistä, mutta silti uskon ansainneeni mukillisen suklaapalleroita (hiukan ristiriitaista sen ajatuksen kanssa, jonka mukaan uskon sokerin ja jauhon alentavan vastustus- ja suorituskykyä..:). Huominen koulupäivä on vielä mietinnässä, kun pelkkä istuminen jo hengästyttää.

Eilen hoksasin, että 1.adventti on ihan kohta, enkä ole millään lailla herännyt vielä jouluvalmisteluihin. Yleensä olen aika innokas jouluvouhottaja ja pihavalot olen viritellyt viimeistään lokakuun lopussa. Tänä vuonna niistä ei ole vielä tietoakaan. Jotenkin tälläinen maltillisuus tuntuu tällä hetkellä hyvältä. Vähemmän on EHKÄ enemmän. Luulen, ettei mieskään tästä kovin pahoillaan ole :). Tänään korjasin kuitenkin vähän tilannetta lähikauppapiipahduksella. Hyasintti päätyi henkkamaukan kynttiläkippoon. Repäsin myös Marimekon mainoksesta sivullisen kuusikkoa, jos vaikka hyödyntäisi sen pakettikorteissa. Viime viikonlopun Helsingin reissulta hankin Kählerin Omaggio-vaasin, jota jo elokuisella Tanskan reissulla hypistelin. Siihen ajattelin koristella syreenin oksia. Eilen satanut lumi sentään vähän edesauttoi joulumielen heräämistä, katsotaanpas pääsenkö seuraavien viikkojen aikaan ollenkaan lentoon, vai tyydynkö vain katselemaan muiden blogien ihania joulujuttuja. Vähemmän tai enemmän, niin meidän joulu tulee olemaan taas melko mustavalkoinen.

Mites siellä, joko on joulumopo lähtenyt keulimaan?
Ihanaista viikonloppua toivotellen!!

PS. Perfektionisti-minä lisäsi edellisen postauksen himmeliohjeeseen vielä muutamia nuolia, jos se helpottaisi entisestään ohjeen seuraamista. Kiitos vaan palautteesta, tosi kiva tietää, etten ole sitä turhaan tehnyt :)!

4 kommenttia:

 1. Voi, sama täällä! Tänään firman pikkujoulut ja sunnuntaina lähtö ulkomaille työreissulle - ja nytiski flunssa!!! Ehkä tämä täsä. Auttaiskohan se suklaa ihan oikeasti?

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin auttaa henkisesti :) Toivottavasti et sairastunut pahemmin!!

   Poista
 2. Vau!Luen paljon blogeja ja nyt löytyi "helmi".Kiitos sinulle.Läpi yön luin kaikki sepustuksesi ja TYKKÄÄN!Parasta on sujuva,huumorilla höystetty
  tekstitys mitä harvalta löytyy.Sana niinsanotusti sana hallussaNautinto lukea.IHANAA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ohoh, Kaikki?! HULLU ;)!! Oon tosi otettu, ihana palaute, KIITOS! *Ihan poskia punottaa* Teksteihin haluaisin panostaa enemmän, mutta monesti kirjoittamiseen ei ole niin paljon aikaa käytettävissä tai aika on keskiyöllä, milloin ei kovinkaan fiksua tekstiä synny :). Mukavaa, jos jäät linjoille!!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!