18.11.2013

BLOGIPÄIVÄN TUNNELMIA..ihan lyhyesti vain. Sillä kamera lepäili suurimman osan viikonlopusta. En nyt silti malta olla kommentoimatta, kuinka mukava ja virkistävä ID:n blogipäivä olikaan. Päivällä olimme inspiraatiota etsimässä Indiedays Inspiration Day -tapahtumassa ja illalla juhlamielellä Inspiration Blog Awards -gaalassa. Hienot olivat puitteet sekä Kiltakellarissa että Klaus K:ssa. Parasta koko tapahtumassa oli tietenkin kaikkien ihanien ihmisten tapaaminen mitä erilaisempien blogien takaa. Kyllä saa tämäkin harrastus aivan uudenlaista perspektiiviä, kun on päässyt vaihtamaan ajatuksia muiden hurahtaneiden kesken. Ja olihan se nyt tietenkin ihan huippua saada viikonlopun verran omaa aikaa äidin roolista, laittaa tukka nutturalle, korkoa kannan alle ja kuohuvaa kielelle. Olo on vielä hiukan väsynyt, mutta silti niin voimaantunut ja virkistynyt. Erityiskiitos Villa H:n Heinille loistavasta matkaseurasta, mutta myös teille kaikille muille mahtityypeille, keitä illan aikana sain tavata. Tässä ihan muutama hätäinen otos tunnelmaa välittämään. Klaus K:ssa minulla ei ollut kameraa mukana ollenkaan, mutta lisää juhlakuvia löytyy Indiedaysin sivuilta ja lukuisista muista blogeista.


AURINKOISTA ARKEA!!

**Eira-korvakorut lainassa Kalevala-korulta.

12 kommenttia:

 1. Oli kyllä oikein mukava tavata myös sinutkin! :) Tuo sinun nuttura oli aivan upea! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi vielä kerran <3 oli niin mahtavaa! Mun kuvasaldo jäi reissunaikana vielä laihemmaksi ;). Eihän sitä malta kuvata kun on parempaakin tekemistä :).

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Niin olikin ja vaihtaa niitä ammattiajatuksia myöskin ;)!

   Poista
 4. Kauniina olet ollut; ihana nuttura :)

  VastaaPoista
 5. Ai Heinikö tuon kampauksen teki? Tosi upea, ajattelin että olet kampaajalla käynyt, mutta en edes saanut sanotuksi paikan päällä. Ihana oli nähdä, ja nyt on kiva kun lukee tekstiä, niin voi kuulla miten sä sitä puhut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Heini! Eikä mennyt kauan :). Oli tainnut tehdä muutaman ennenkin. Haha, ihan hirvittää, miltähän mun blogin lukeminen tästä eteenpäin "kuulostaa"! Toivottavasti saitte Hannan kanssa hyvät unet juhlien jälkeen ;)

   Poista
 6. Ihana oli lukea tätä ja oli todella mukava tutustua! <3

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!