Hei moikka,
palaan vielä muffinseihin, joita viikonloppuna tyttösten kanssa leivoimme.
Hakusanojen perusteella moni täältä blogista muffinsireseptejäkin etsii,
joten täältä pesee. Varoitan sitten, että nämä oli ihan TODELLA suklaiset.
Mieheni kommentoi, että ne tarttuvat suuhun kiinni :).
Mutta hän ei ymmärräkään hyvän, eikä etenkään suklaan päälle.
Vadelma raikasti suklaata kivasti.
Kokeilkaa, jos uskallatte ja vähentäkää suklaan määrää, jos haluatte.
Muffinsit on kyllä kivoja, kun ne valmistuvat melko nopeasti.
Eka muutama työvaihekuva, älkää ohittako vispilöiden nuolemista!
n. 16 pientä muffinsia
150 g margariinia
1 ½ dl sokeria
2 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 ½ rkl kaakaojauhetta
1 ½ dl maitoa tai kermaa
n. 60g tummaa suklaata rouheena
n.100 g valkosuklaata pieninä paloina
n.100g maitosuklaata pieninä paloina
n. 2-3dl vadelmia
Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sitten taikinaan maidon/kerman kanssa.
Lisää lopuksi suklaarouhe ja suurin osa suklaapaloista nuolijalla sekoittaen.
Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sitten taikinaan maidon/kerman kanssa.
Lisää lopuksi suklaarouhe ja suurin osa suklaapaloista nuolijalla sekoittaen.
Nosta lusikalla nokare taikinaa muffinssivuokaan, aseta päälle lusikallinen vadelmia ja peitä taikinalla.
Painele vielä pinnalle joitakin suklaapaloja. Paista 225 asteessa 12-15 min.
Painele vielä pinnalle joitakin suklaapaloja. Paista 225 asteessa 12-15 min.
Ja sitten MUMS!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!