23.9.2016

PERJANTAIN ONNELLISUUSKUPLA


Happy Friday! Kuten kuopus kouluviikon jälkeen ilmoitti. Tämä perjantai onkin ollut niin hyväntuulinen. Ei ole pieni flunssatunnekaan haitannut fiilistä, vaikka sen vuoksi aiotun päivävaellukseni tuonne Breconin "vuorille" jätinkin väliin. Sitä paikkasi mukavasti aamupalatreffit paikallisten mammojen kanssa, väliin vähän kotitouhuja ja iltapäivällä vielä yhdet kahvittelutreffit suometarseurassa. Aurinkoa taivaan täydeltä ja jo tosi hyvin voiva esikoinen. Joinakin päivinä vain hymyilyttää toisia enemmän.

Aamupäivän reissulla piipahdin läheisellä Penarthin kukkulalla vasta avatussa tapaspuodissa, joka houkutteli sisään kauniilla sisustuksellaan ja esiinpanoillaan.  Juustoja, makkaroita, viinejä, keksejä, leipiä, oliiveja ja muuta ihanaa. Marmorisia juustotarjottimia, valkoinen tiililadottu laatta, teollishenkiset isot harmaat valaisimet ja hurmaava espanjalaisaksentin omaava myyjä. Puodin oviaukossa pysähdyin taas hetkeksi ihastelemaan täällä kovin tyypillisiä koristelaatoituksia sisäänkäynnin lattiassa. Olisi ihana saada sellainen omaankin kotiin. Vähän niin kuin Britannian tuliaisina. Ajatus jäi elämään, täytynee illalla vielä vähän googlailla ja pinnailla. Ja varmaan sitten heti kohta laittaa suunnittelijoille viestiä, että "laitetaanko sittenkin rappuset betonille!?"

Heitin ajatuksen ilmoille meidän naposteluillallisella myös miehelle, enkä saanut toistaiseksi ainakaan täystyrmäystä. Ehkä olin osannut valita pöytään juuri oikean makkaran?! Taustalla soi Narcosin soundtrack ja teki mieli tanssia salsaa. Ihan hassu perjantaifiilis.






Perjantain hohtoa ei vähennä yhtään myöskään eilen pois siivottu sekamelska. Ulkoinen järjestys näyttää luovan omalla kohdallani myös päänsisäistä järjestystä. Ajatus kulkee ja on helpompi hengittää. Pitkästä aikaa piipahdin myös lempparifloristillani. En voinut vastustaa noita keväästä muistuttavia anemoneja. Tulevat niin nätisti esille tuossa Klongin Äng-vaasissa. Nyt taidan sytytellä kliseisesti loputkin kynttilät ja lorauttaa lasiin muutaman suullisen Shiraz'ta. Kruunaisikohan perjantain netistä ongittu Vain Elämää` Tälläisessä kuplassa täällä siis jatketaan kohti tulevia viikonlopun päiviä. Kutkuttavia suunnitelmia niillekin. 

Helmeä perjantaita murut!


/// That Friday Feeling!

8 kommenttia:

  1. Ihanan iloinen ja mukaansatempaava teksti! Kaunista viikonloppua Hanna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no kiitos. Ja oli kyllä kauneutta viikonloppu tulvillaan. Niin virkistävää!

      Poista
  2. Kaunista viikonloppua sinulle! Täällä flunssa tekee taas minuun tuloaan... koska olen ollut sairaita hoitamassa niin lapsia kuin aikuisia. Terveiset toiselta laidalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipä se sitten ihmekään! Minulla onneksi meni ohi, eikä ehtinyt iskeä kunnolla päälle. Kumman terveenä täällä olen saanut ollakin. Kiitos terkuista ja paranemisia!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Tanja, se oli hyvä <3! Toivottavasti myös siellä!

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!