5.6.2016

JÄLJELLE JÄI INKALILJAT


Meidän lomaviikko vetelee viimeisiään, mutta tyylikkäästi veteleekin, kun on luvattu kuumempaa kuin Rio de Janeirossa. Siispä pikainen raapustus eetteriin, rantakassit, hyvät eväät ja suppivehkeet autoon ja menoksi. Tällä viikolla ollaankin retkeilty taas ihan reippaasti, kun saatiin hyvä ystäväni, esikoisen kummitäti tänne muutamaksi päiväksi kylään. Oli kyllä niin mukavaa, että aika meni ihan hujauksessa päivät pitkin Walesiä ihmetellessä, väliajat lasten kanssa pelaillessa ja illat ruokapöydän ja viinilasillisten ääressä nautiskellessa. Nyt jaksaa taas hetken olla erossa kaikista Suomen tärkeistä. Loppukesästä sitten taas tavataan.



Sain ystävältäni aivan ihanan runsaan kimpun inkaliljoja. Minua jäi myös huhtikuisen Helsingin reissun jälkeen kaivelemaan Image Republicin kaunis printti Brigitte Bardotista ja sainkin sen sitten pienellä järjestelyllä ystäväni matkassa tänne kotiutettua. Eilen hain sille illansuussa vielä kehyksetkin, ja nyt ajattelin viimein siihen mustaan maaliin tarttua ja sipaista Ikean kromiset kehykset mustaksi. Jostain kumman syystä ei tullut miehen suunnalta yhtään jupinaa tästä hankinnasta, taisinpa innoittaa printteineni hänet ihan omaan instapäivitykseen.



Jos paljon kivaakin, niin vähän kurjaakin ehti sattua tälle viikolle, kun kuopus kaatui leikkipuistossa ja löi hampaat huulen alta läpi. Perjantai-iltaa vietettiinkin sitten kaikista ennakkosuunnitelmista poiketen sairaalan ensiavussa ja eilinenkin meni vielä pitkälti kotona rauhassa oleillen. Onneksi ei käynyt kuitenkaan pahemmin, vaan pikku neiti selvisi tällistä jopa ilman tikkejä. 


Mutta nyt me mennään! Mukavaa sunnuntaita teillekin!

14 kommenttia:

  1. Voih, teillä on lämmintä. Täällä juuri loppui lämpimät kelit, nyt on niin kylmää ja tuulista. Ihanat Inkaliljat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt on piisannut kyllä lämpöä viimein. Tuntui, että kevättä kesti tammikuulta kesäkuulle, välillä vain pilkahduksia todellisesta kesästä. Viimein ollaan siis saatu nauttia kuumuudesta ja kosteudesta, aivan ukkostava fiilis koko ajan. En edes muista, että viime kesänä olisi näin lämmintä ollut.

      Poista
  2. Meillä taas on Siperian kelit :D Tuulee ja kylmää. Elän toivossa, että sääsket kuolis samalla. Toistaiseksi kylmyys on aiheuttanut vain kesäkukkien ees-taas roudaamista kun täytyy yöksi viedä autotalliin suojaan. Suomen kesä, wow!

    Kaunis juliste !!! Ei ihme jos mieskään ei nurise :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ehkä tuo Rio de Janeiro oli liioiteltua tännekin, mutta kyllä nyt kelpaa viimein meilläkin säiden kanssa. Ja mikä ihaninta, yöllä voi nukkua ikkunat auki, ilman että yksikään itikka lentää sisään! Tästä on nautittava nyt ;). Suomen kesä on kyllä tosiaan arvaamaton, mutta niinpä tuntuu olevan täälläkin. Joskus on kuulemma ollut hellelukemia jo maaliskuun lopulla. Ei tietenkään nyt, kun me oltais oltu niistä nauttimassa.

      Ja joo tuo Brigitte vaan on niin <3, tuossa kuvassa on vaan jotenkin kiva rento asenne.

      Poista
  3. Kauniita kuvia ja ihanaa sunnuntaita sinne <3

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Eikös ookin. Ei ihme, että jäi verkkokalvoille kummittelemaan.

      Poista
  5. Täällä oli myös lämmintä, mutta nyt viileämpää. Viileämmästä tykkäänkin enemmän kun jaksaa jotain tehdäkin.

    Ihanaa sunnuntaita!

    t. Kristiina http://frakenvik.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina, vaikka sunnuntai oli ja meni. Se on kyllä totta, että kuumuudessa tekee mieli vain ottaa rennosti ja jättää kaikki hommat viileämmille keleille. Mulle meinas tänään käydä just niin.

      Poista
  6. Hihii, minuu hymyilyttikin P:n äkillinen taideinnostus. ;D Mutta enpä ihmettele, tuo printtihän on just huippu, vastaava saisi meille muuttaa milloin tahansa ja uskon, että mieskin ottaisi avosilmin vastaan. Kivalta kuulostaa teidän viikko pientä tapaturmaa lukuun ottamatta, pikaista toipumista pikkuneidille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä arvasin sen reaktion, joten ihan luottavaisin mielin sen ystäväni mukana tilasin. Tää on siitäkin kiva, ettei minun silmissä ole vielä nähty, kuten monet muut naisprintit, joita viime aikoina on näkynyt paljon eri kanavilla. Ja joo tuo tapaturma oli aivan järkky, mahtoi sattua ihan kamalasti, ei ihme, että tajunta meinasi hävitä tytöllä moneen otteeseen. Puistattaa vieläkin. Yllättävän nopeasti alkoi kuitenkin toipumaan ja sai onneksi syötyä jo samana iltana.

      Poista
  7. Ihania kuvia! Ihanan lämmintä teillä siellä. Juuri herätessäni katsoin mittariin ja se näytti +8. Kai se tuosta muutaman asteen nousee päivän mittaan, mutta viikon takaisiin hellelukemiin ei taideta päästä vähään aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu, mua kans sykähdyttää näiden kuvien maailma :). Nuo inkaliljat on itse asiassa kauneimmillaan nyt pari päivää kuvien oton jlkeen, kun ovat aivan auki. Tekisi mieli kuvata ne vielä kerran :).Jospa ne teidän helteet päätyikin tänne meille?!

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!