29.4.2016

IN MY BALLERINAS



Kun asu kolahtaa oikein kovaa isolla koolla, niin olen valmis astumaan hetkeksi epämukavuusalueelleni, kameran takaa sen eteen. Ballerinan uniformu aiheutti viime viikonloppuna juurikin tälläisen tunteen. Tämän alustuksen jälkeen on kai turhaa enää mainita, kuinka kovin pidinkään lauantain blogigaalan asustani. Helsingin keskustasta, Yrjönkadun Drama Gallerysta löytämäni juhla-asu* oli niin minun näköiseni: sopivan rento ja tyttömäinen, mutta silti kovin klassinen ja juhlava. Persikansävyinen tyllihame ja musta merinovillainen neuletoppi toimivat niin kauniisti yhdessä. Kuvasimme illan asun juuri ennen auringonlaskua ja Kattilahalliin rientämistä Ullanlinnan kattojen yllä.


Tyllihame oli ollut itse asiassa jo pidemmän aikaa ostoslistallani, kunnes Drama Galleryn kanssa tehdyn blogiyhteistyön myötä sain sen lopulta vaatekaappini prinsessaroolia täyttämään. Alunperin Drama Galleryn verkkokaupassa tovin jos toisenkin haaveiltuani olin miettinyt itselleni harmaata tai mustaa tylliä, kunnes kokeiltuani tätä persikkaista sävyä, tiesin oikean värin lopulta löytyneen. Pitsisen kietaisutopin sijaan Drama-vaatteiden suunnittelija Ulla ehdotti kokeilemaan vielä merinovillaista perhostoppia hameen kanssa ja niin vaihtui hetkessä myös ajatus pitsitopista hiukan läpikuultavaan verkkoneulostoppiin. Harvoin vaatteet tuntuvat saman tien sovitettaessa niin ikiomilta. Venepääntie, juhlava silkkiorganzarusetti olkapäällä ja selässä hennosti erottuva perhoskuvio antoivat topille erityisen kauniin ja uniikin ilmeen.





Tämä oli ehdottomasti asu, jossa oli helppo olla tuttujen ja tuntemattomien keskellä. Korot olisivat toki tuoneet lisäsenttejä ja vähän enemmän ryhtiä juhlalookkiin, mutta balettitossuissa askeleet tuntuivat höyhenenkevyiltä vielä kellon lyödessä puolta yötä. Vaikka asun myötä olisikin erityistä tilausta kesäjuhlille, niin juhlavampia juhlia odotellessa voin hyvin kuvitella pukevani sekä ylä- että alaosan päälle vähän arkisempanakin päivänä. Tyllihame menee kivasti myös simppeleiden neuleiden kanssa, toppi puolestaan vaikka farkkujen parina. Tämä asu siis tuskin jää kaappiin pölyttymään.


Jos haluat asuinspiroitua, niin kannattaa käydä katsomassa Drama Galleryn verkkosivuilta löytyvät Ullan suunnittelemat mallistot ja lumoavat kuvat. Vähän on itselläni vielä treenaamista etenkin Sali-malliston ballerinan tasoiseen varvastekniikkaan. Spagaattihypyistä saanen vain uneksia. Drama-tuotteita voi tilata verkkokaupasta, mutta erityinen hohtonsa on vierailla myös pienessä kivijalkaputiikissa, josta sain ainutkertaisen asiantuntevaa ja omistautuvaa palvelua. Kiitos Ulla <3!


Loppukevennys löytyykin tällä kertaa Instagramin puolelta. @pastellimaja-profiilissa on nimittääin nähtävillä blogigaalan päheimmät asusteet.

Kampaus ja kuvat: Heini/Villa H

* Blogiyhteistyössä - In collaboration with Drama Gallery


/// I fell in love with this classic but girlish outfit I found at Drama Gallery when visiting Helsinki last weekend. Peachy tulle skirt and black slightly see-through merino top with silk organza bow and knitted butterfly pattern at its back. What a perfect excuse to put on ballerinas instead of high heels! Love love love this!


27 kommenttia:

  1. Aivan ihana asu Hanna! <3 Yhtä perhosta ja keijua koko nainen. Ootpa kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiittikiitti Silja! Tuo oli kyllä pitkään aikaan the Asu!

      Poista
  2. Upea asu. Näytät todella kauniilta siinä ♡

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Eikös ookkin! Sinne Drama galleryn rekkiin jäi kyllä vaikka miten ja monta muutakin ihanaa asua. Tiedän ainakin, minne suunnata seuraavaksi, kun olen uusia uniikkeja juhlavia vaatteita vailla.

      Poista
  4. Rakastuin asuusi ihan kybällä <3 Sopii sulle täydellisesti! Olet niin ballerinamainen kaunotar. Ja I'm pretty sure, että balleriinan varvastekniikka ja spagaatit olis olleet iisibiisiä yön tunteina...jos oltais kokeiltu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi himpula sentään, kun se yökerhon jono oli meille liian pitkä! Korjataan tilanne ja tekniikka sitten seuraavalla kerralla kohilleen :D!

      Poista
  5. Tuo oli kyllä niin ihana asu sulle, ihana Hanna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heini <3, ja erityisesti kuvaajalle kärsivällisyydestä! Olipa urakka käydä ne kuvat läpi :).

      Poista
  6. Komppaan edellisiä, aivan ihana asu ja just sun näköinen <3 Mistä muistuukin mieleeni, että mullahan on tuo samainen hame siinä harmaanlilan sävyssä! Käyttöä pahus ei juurikaan ole ollut kun en missään koskaan käy mutta vaatehuoneessa hametta usein ihailen :) Pitääkin tempaista se päälle kun seuraavan kerran jotkut juhlat on! Tuon topin voisin kotiuttaa samantien, sekin näyttää aivan ihanalta!

    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marja! No niin onkin, se harmaa jäikin ehkä sulta mun mieleen kummittelemaan. Kokeilin sitäkin. Hei sehän on vappu ja juuri hyvä syy vetää tyllit ylle ja tomuttaa samalla se hamonen. Tuo toppi on kyllä kaunis tosiaan. Ihailin myös verkkosivujen samanmallista mohairtoppia ja valkoinenkin kutkutti, siinä taisi olla pitsinen tuo rusetti.

      Poista
  7. Tosi sievä asu! Ja oli kiva tavata ihan liveäkin silloin päivällä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lyde! Niin oli, harmi, että se iltapäivä meni niin vikkelästi ohi!

      Poista
  8. Siis aivan ihana kokonaisuus!! Tosiaankin ihan kuin keijukainen tai ballerina, sopii niin hyvin tuollaiselle klassiselle kaunottarelle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässähän ihan posket kohta punoittaa. Kiitos! Tämä oli kyllä ihan mun asu. Niin harvoin kun tarvitsenkin juhlavaatteita, niin oon kyllä ihan hekumoissani edelleen, että löytyi näin omannäköiset ja helposti muuhunkin yhdisteltävät.

      Poista
  9. Kauniita kuvia ja kokonaisuus! Itselleni kotiutui myös tuo toppi, ihana! Nyt on vapun vaatetus selvillä, toivottavasti on aurinkoista ja lämpöistä! Aurinkoista vappua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä Suomessa onkin kait ollut yllättävän lämmintä viime päivinä! Itsekin voisin laittaa tuon topin huomenna ihan perushousujen kanssa, vaikka mitään sen suurempia vappujuhlia meillä ei olekaan tiedossa. Hauskaa vappua myös sinulle!

      Poista
  10. Asu on upea ja sopii sulle todella hyvin! Enemmän voisit olla kameran edessä, sinä kaunis keijukainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu! Jotenkin oon toistaiseksi vältellyt. Eikä kyllä päässyt Heini helpolla näitä kuvia otettaessa, ei ihan ensimmäiset viisi oo tässä postauksssa ;).

      Poista
  11. Kaunis asu ja Hanna! :) -Sanna-

    VastaaPoista
  12. Kaunista on Hanna! Terveiset toiselta laidalta, lämmintä riittänyt ja munkit paistettu. :) Mukavaa Vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti T! Hauskaa vappua, nauttikaahan kevätlämmöstä ja mmm..munkeista! Itsellä jää kyllä tänäkin vuonna paistamatta, kun tiedän että eräs toinen suometar on niitä paistanut :).

      Poista
  13. Ihanat sukkahousut ja ballerinat :) Oot kaunis :)

    VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!