8.2.2015

VIIKONLOPPUHERKKU


Toisin sanoen popcornbrownies, jonka resepti on poltellut uusimman Koti ja keittiö -lehden reseptisivuilla jo hetken. Meillä piti olla eilen "Ladies night" skumpan, makeiden herkkujen ja uusimman Me&I-malliston parissa. Tarkoituksena oli istua iltaa hyvien ystävien kesken, talvi kun on vierähtänyt aikamoisessa työtunnelissa ja ystävät ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Ja nyt kun kevät ja muutto lähenevät hurjalla vauhdilla, alan myös käsittämään sen, että pian uudessa kotimaassa ei hetkeen tarvitakaan kuin kahta kahvikuppia. Uusien tuttavien saati ystävien saaminen vie varmasti oman aikansa. Kuten eilisessä postauksessa jo kerroinkin, suunnitelmat menivät kuitenkin pieleen pienimmän sairastumisen vuoksi, mutta toivottavasti saadaan parhaat leidit koolle vielä myöhemmin tänä keväänä. Koska tarpeet muun muassa näihin popcornbrownieseihin olivat jo hankittuna, ei kemujen peruuntuminen tietenkään estänyt meitä leipomasta.






Ei mitään kevyitä herkkuja - toisin sanoen sekoitus suklaata, voita, popcorneja, vaahtokarkkeja sekä suolapähkinöitä. Ripaus cayennepippuria antoi suklaapohjalle kivan säväyksen. Tämän reseptin laitan talteen tulevan kevään synttäreitä varten. Aika hauskannäköinen herkku ja vieläkin pienempiin paloihin leikattuna sopiva pikkuväelle. 

Nyt yksi erä Inkan aarretta ja sitten lompsis lenkille, on noissa herkuissa taas mitä sulatella :)! Mulla on muuten useamman postin kommentit vastaamatta, pahoittelut siitä. Paneudun niihin myöhemmin tänään, kaikki olen kyllä ilolla lukenut! Kiitos teille kaikille, jotka jaksatte aina käyttää hetken kommentin jättämiseen.

Kauniita helmikuisia päiviä toivon tulevaan viikkoosi!

8 kommenttia:

  1. Mun poika varmaan tykkäisi näistä, popcornit ja suklaata yhdessä, nam ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla! Jos ei pähkinöistä tykkää, ne voi jättää hyvin pois.

      Poista
  2. Yritän viettää herkutonta helmikuuta ja näitä ihania reseptejä tuntuu nyt pursuavan joka paikasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups. Pysy lujana siellä! Itsekin voisin joskus yrittää :).

      Poista
  3. Näyttää tosi herkulta! Täälläkin vietetään herkutonta helmikuuta...

    VastaaPoista
  4. Tätähän mäkin tein silloin jokunen viikko sitten.. tai siis tuosta reseptistä otin pohjan ja toisesta popparipäällisen. Vielä jäi tuo alkuperäinenkin päällinen vaahtokarkkeineen sen verran houkuttamaan että pakko kokeilla jossain vaiheessa. Tyttöjen synttärit olis viikon päästä... joten ainakaan herkuton helmikuu ei toteudu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ollut tälläiseen reseptiin missään ennen törmännytkään, muistan vain kuinka jo silloin nuorena haaveilin sekoittavani poppareita jäätelöön, kuten L.A Beatin/ Beverly Hills 90210:n Donna :D. Itse ostin kaksivärisiä vaahtokarkkeja tajuamatta edes vielä, miten ne tähän kakkuun sotketaan. Yllätys olikin, että ne piti sulattaa kattilassa, ja siksipä tuo herkku sai tuollaisen ruman vaaleanpunaisen säväyksen. Siksi painelin vielä ekstrakerroksen noita poppareita pintaan, että ilme vähän valkaistui. Pähkinät saatan kyllä jättää seuraavalta kerralta pois, tekevät kakusta turhan tuhdin. Muuten kun se ei oikeastaan yhtään tuhti ookaan :D. Täällä on myöskin tuo herkuton hautunut mielessä joulusta asti, mutta kun ei pysty, niin ei sitten. Välillä pitää saada vähän herkutellakin!

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!