4.6.2014

LEIKKIMÖKISSÄ KUHISEE


Heippa!! Me olemme saaneet mukavasti lomavaihteen päälle ja tänään nautittu kotosalla lämpimästä kesäpäivästä. Lasten leikkejä on ollut mukava seurata ja on kyllä suuri plussa, että kadun varrelta löytyy leikkikavereita moneen lähtöön. Tänään ikuistin meidän leikkimökin elämää ja sydänystävysten ponileikkejä. Leikkimökin eteen levitetty matto tuplaa leikkitilan, kun paikalle saapuu useampi leikkijä.











Leikkimökki on rakennettu pari vuotta sitten ihan oman vesiväripiirroksen mukaan :).  Silloin syntyi meidän kuopus ja elämä pyöri pitkälti omalla pihalla. Esikoinen sai miehen toimesta oman pastellimajansa ja minä hyvän syyn ommella kaikenlaisia pastellivirityksiä mökin täyteen :). Plus että leikkimökin nimestä lähti ajatus tähän blogiin. 

Viikonloppuna meillä olisi tarkoituksena aloittaa terassin laajennus juurikin tuonne leikkimökin suuntaan. Siinä on sitten hyvä köllötellä auringossa ja seurata samalla lasten leikkejä. Mutta nyt mittailemaan tulevan terassin kokoa, jotta saadaan riittävästi tarvikkeita hankittua. 

Voikaa hyvin, toivottavasti ootte ehtineet nauttia kesästä!!

25 kommenttia:

  1. Ihana pastellimaja! Kyllä tuolla kelpaa leikkiä :).

    VastaaPoista
  2. Onpas ihana leikkimökki! Unelmainen paikka pienille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nova! Hyvin tuntuvat viihtyvän ja korkeus suunniteltiin niin, että me aikuisetkin mahdumme suorassa siellä seisomaan.

      Poista
  3. Ihana leikkimökki, niin söpö :)

    VastaaPoista
  4. Tosi ihana pikku mökki! Kiva nähdä välillä jotain perinteisestä leikkimökistä poikkeavaa, tykkään tästä huomattavasti enemmän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä lähdimme hakemaankin, vähän modernimpaa mökkiä ja hyvä tuli.

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Heheh, ja aikuistenkin, joskus jos maltan, käperryn hetkeksi itsekin tuohon ruusupatjalle huilimaan.

      Poista
  6. No onpas ihana pastellimaja!! :) Kyllä tuolla kelpaa lasten leikkiä. Tosin kivan mallinen ja näköinen muutenkin! Tuli hieman mieleen Mekkotehtaan Sunnan leikkimökki - oletko lukenut ko. blogia?

    Meillä on myös leikkimökki pihamaalla... ihana suloinenkin kyllä ja oikein sisustinkin sen jokunen vuosi takaperin mutta jostain kumman syystä meidän tytöt eivät ole siellä juurikaan leikkineet. Ja nykyään toimiikin sitten lähinnä istuinpehmusteiden säilytyspaikkana. Mies haluaisi purkaa koko mökin ja hankkia tilalle jonkun huvimajan mutta saas nähdä...

    Hih, tuosta yhdestä kuvasta hetken katsoin että ihan kuin meidän (vaaleanpunainen) talo näkyisi taustalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuttu on, samantapainen pulpettikattoinen ihanuus löytyy myös sieltä. Ja siinä tais olla jotenkin tosi hieno liukuovi myös! Tuon terden sivurimoitusidean sain jostakin Kannustalon (superkalliista) mökistä.

      Oon itsekin miettinyt, mitä mökistä tulee sitten, kun tytöt eivät siellä enää viihdy. Yksi potentiaalinen vaihtoehto olis kasvihuoneen tapainen mökki. Huvimaja kuulostaa huipulta idealta. Lehdissä on kyllä ollut niin hienoja versioita esillä, että kylläpä houkuttelisi sellainen.

      Tiiätkö Marja mullekin sinä tulet siitä monesti mieleen. Ollaan siis melkein naapureita ;)!

      Poista
  7. Ihana leikkimökki ja tosi kiva idea laittaa matot tuolla tavalla möksän eteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä noita mattoja on moniakin äidin varastoista, joten sitä mukaa voidaan niitä lisäillä, kun leikkijöitä saapuu paikalle :)

      Poista
  8. Apua miten ihana leikkimökki! Mä haluaisin tuommoisen itelleni ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, eikun tekemään. Oon itsekin tuolla parit päiväkahvit ja -unet viettänyt :)

      Poista
  9. Mietin ihan samaa kuin Annika yllä. Mäkin haluan itselleni tuollaisen pastellisävyisen äidin puuhastelumökin. Sinne voisi vetäytyä tekemään vaikka käsitöitä... :)

    Mistä tullaankin kysymykseen. Ihana tuo turkoosivalkoinen tyynynpäällinen. Onko sekin sun omaa tuotantoa? Voisitko ottaa lähikuvan tuosta tyynystä, että miten vetoketju asettuu, kun tyynyn sivuilla kulkee tereet. Tai jos jaksat kirjoittaa pienen ohjeen asiasta, olisin tosi kiitollinen. Tuo tekee tyynystä jotenkin tosi ryhdikkään, olisi kiva kokeilla itsekin. :)

    Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Mari!

      Ei olis ollenkaan sellainen oma puuhamökki :)! Hyvä idea, sitten kun meidän tytöt eivät tuolla enää leiki!

      Tuo turkoosi tyynynpäällinen on joo itsetehty proto aiemmin blogissa nähtyä mustavalkoista pellavatyynynpäällistä varten. Voisitko laittaa vaikka mulle meiliä tuohon pastellimaja@gmail.com -osoitteeseen, niin laitan sulle lisätietoa siellä. Mulla saattaa muutama kuva ollakin jo aiheesta,kun jouduin mustavalkoisista tyynyistä portfolion tekemään. Suht helppo homma.

      Poista
  10. Aivan ihana pieni maja. Tai pieni ja pieni, kyllä tuolla taitaa mahtua paremmin leikkimään kuin niissä kaupan valmiissa leikkimökeissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! Sillä lailla suunnittelimme mökin mitat silloin, että me aikuiset mahdumme siellä seisomaan, ettei tarvitse selkä kumarassa kökkiä. Tosin jollain lailla ne ihan pienetkin mökit viehättävät, ne ovat pikkuihmisistä varmasti oikein symppispaikkoja.

      Poista
  11. Mulle tuli tässä mieleen, että oliko teillä mietittynä jo jotain jatkokäyttöideoita tuolle mökille, sitten kun lapset kasvavat mökkileikeistä ulos? Mulla tuli mieleen useampikin idea: vierasaitta, puutarhavaja tai pihasauna! Riittäisiköhän tuossa korkeus saunaksi? :)

    -Lyydia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mainioita ideoita kaikki!! Naapureiden kanssa olemmekin olleet puheissa tuosta pihasauna-asiasta ja kaupunki aika hintsusti myöntää lupia niiden rakentamiseen. Mutta puutarhavajalle olisi ainakin tarvetta. yövieraita meillä vähemmän käy, mutta eihän sitä tiedä vaikka tytöt innostuisivat isompanakin tuolla kavereidensa kanssa nukkumaan.Itse ainakin muistan, kuinka mukavaa oli lapsena/nuorena nukkua esim. varastossa kaverin kanssa :).

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!