tag:blogger.com,1999:blog-8539701972189098335.post1070862454110187877..comments2024-02-25T02:10:03.414+02:00Comments on PASTELLIMAJA: UUDEN VUODEN KAKKUHanna/ Pastellimajahttp://www.blogger.com/profile/17087762732399201389noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-8539701972189098335.post-74264496464386342662021-04-27T11:17:26.061+03:002021-04-27T11:17:26.061+03:00Hei! Minkä kokoiseen kakkuvuokaan tuo ohje on?Hei! Minkä kokoiseen kakkuvuokaan tuo ohje on?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8539701972189098335.post-40870206136992911102016-01-03T19:44:00.848+02:002016-01-03T19:44:00.848+02:00No voi juku, onpa ollut herkullinen vuodenvaihde t...No voi juku, onpa ollut herkullinen vuodenvaihde teillä! Hyvää uutta vuotta teidän perheelle <3!Hanna/ Pastellimajahttps://www.blogger.com/profile/17087762732399201389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8539701972189098335.post-3496711484132052132015-12-31T00:38:11.140+02:002015-12-31T00:38:11.140+02:00Täällä karhun fileet maustumassa kahvimarinadissa ...Täällä karhun fileet maustumassa kahvimarinadissa ja marengit uunissa Itämaan pavlovaa varten..kaveriksi hyvää viiniä ja kuohuvaa niin eiköhän se vuosi vaihdu näilläkin nurkilla. Hyvää vuodenvaihdetta!marjamaillahttps://www.blogger.com/profile/11198818879934840269noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8539701972189098335.post-4714916522193828532015-12-30T22:58:32.390+02:002015-12-30T22:58:32.390+02:00Eiku tekeytymään!Eiku tekeytymään!Hanna/ Pastellimajahttps://www.blogger.com/profile/17087762732399201389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8539701972189098335.post-28933606376803804162015-12-30T22:58:10.878+02:002015-12-30T22:58:10.878+02:00Ja ennen kaikkea tosi herkullinen :)Ja ennen kaikkea tosi herkullinen :)Hanna/ Pastellimajahttps://www.blogger.com/profile/17087762732399201389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8539701972189098335.post-57459935468398356742015-12-30T20:25:20.216+02:002015-12-30T20:25:20.216+02:00WAU, mikä luomus taasen! Nami nam ja slurp.WAU, mikä luomus taasen! Nami nam ja slurp.Rapattutalohttps://www.blogger.com/profile/17419480989357865593noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8539701972189098335.post-43958049333396002062015-12-30T17:27:29.087+02:002015-12-30T17:27:29.087+02:00Ihanan näköinen!Ihanan näköinen!Jossu / Maailman Paras Paikkahttps://www.blogger.com/profile/10755638507908805557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8539701972189098335.post-83429900248819750902015-12-30T02:06:27.355+02:002015-12-30T02:06:27.355+02:00No täytyypäs rohjeta kokeilemaan ilman liivatetta ...No täytyypäs rohjeta kokeilemaan ilman liivatetta seuraavaksi! Sinne myös mukavia, leppoisia, vuodenviimeisiä!Hanna/ Pastellimajahttps://www.blogger.com/profile/17087762732399201389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8539701972189098335.post-14477043143910738132015-12-30T02:04:55.088+02:002015-12-30T02:04:55.088+02:00No hyvä tietää vastaisuuden varalle, tää kakku tun...No hyvä tietää vastaisuuden varalle, tää kakku tuntu kolmen tunnin hyydyttelyn jälkeen liivatteineenkin melko löysältä vielä. Oon aina tosi skeptinen ilman liivatetta valmistettavia reseptejä kohtaan, eritoten kaikkia reseptejä, mihin ei tule maito- tai tummaa suklaata. Tai ehkä sain vaan traumat meidän kihlajaiskakusta, jonka silloin joskus tein. jA lopputuloksena lusikoitiin se vanukkaana jälkiruokakulhoista :D. Muistahan kertoa, miten sujui ja maistui, erityisesti jos ilman liivatetta vieläpä teet!<br /><br />Ja toki voin sulle laittaa noita sädetikkuja, jos niitä ei vain takavarikoida räjähteinä :D!<br /><br />Ihanaisia välipäiviä sinnekin! Täällä vedetään huomenna loppukiri kotimaisemissa ja suunnataan sitten junan keula jo kohti Espoota uudeksi vuodeksi! Mukavaa vuodenvaihdetta Marja teille!Hanna/ Pastellimajahttps://www.blogger.com/profile/17087762732399201389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8539701972189098335.post-17657493137438586512015-12-30T01:55:59.306+02:002015-12-30T01:55:59.306+02:00Onpa hyvännäköinen kakku ja tosiaan, sopii hyvin b...Onpa hyvännäköinen kakku ja tosiaan, sopii hyvin bilekakuksi ♡<br />Itse teen juustokakut aina ilman liivatetta, mutta tomuspkeria pitää laittaa enemmän kuin tuo 1dl.<br />Mukavia vuoden viimeisiä päiviä ☆☆☆Outi Krimou/Outi's lifehttps://www.blogger.com/profile/09824619525592258820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8539701972189098335.post-73393661399998123462015-12-30T01:54:08.576+02:002015-12-30T01:54:08.576+02:00Pakko vielä kommentoida täälläkin :) Voi nam tätä ...Pakko vielä kommentoida täälläkin :) Voi nam tätä kakkua :P PAKKO tehdä tätä vuodenvaihteeksi joten kiitos kysymästä, meillä herkutellaan siis tällä! Mutta mistäköhän löytäisi noin ihania sädetikkuja?!?! Et voisi postittaa mulle muutamaa sitten joskus kun ootte taas kotona?<br /><br />Ja hei, olen tehnyt aika vastaavaa sitruunajuustokakkua mihin ei tule liivatetta ollenkaan - ainoastaan tuorejuustoa ja kermaa. Ja hyvin pysyy (ihme kyllä!) kasassa: http://divaaniblogit.fi/vaaleanpunainenhirsitalo/2015/05/11/sitruunajuustokakku-se-paras-ikina/<br /><br />Oikein leppoisia välipäiviä ja ihanaa tulevaa vuotta sinne Pastellimajaan <3Marjahttps://www.blogger.com/profile/04177346466066311565noreply@blogger.com